Media tiedottaa meille viestiä siitä, kuinka Uskonto on tapattanut kautta historian, äärettömältä vaikuttavia määriä ihmisiä. Me tiedostamme sen nyt ja koska tiedämme historian, osaamme kehittää nyky-yhteiskuntaamme toiseen suuntaan.

Se mitä media ei tiedosta on.... Me olemme nyt samassa pisteessä kuin historiassa. Olemme yhteiskunnassamme vain korvanneet Uskonnot Valuutoilla. Sotia käydään jatkuvasti ympärillämme, suuri osa ellei jokainen niistä nykyään johtaa juurensa rahaan. Usein Uskonto on vieläkin kulissina sodissa, mutta todellinen motivaatio on, Raha.

Tämä ei ole paha asia. Meidän tulee ymmärtää se että, niinkuin yksilöllä, ihmiskunta ei voi oppia ilman virheitä. Ainut paha olisi jos unohtaisimme historiamme ja turhaan toistaisimme omia virheitämme.

Mielestäni nyt on aika ymmärtää nykyisen valuttaanpohjautuvan elämämme heikkoudet ja virheet ja aloittaa uusi kausi ihmisen historiassa.

Joillekkin oli aikanaan mahdoton kertoa että, maaila ei ole maailmankaikkeuden keskipiste. Itse uskon itseäni, dialogia ja väittelyitä, en sitä mitä joukon vahvin ihminen minulle tahtoo väittää.